Accreditatiepunten

Accreditatiepunten voor het geven van een klinische les in een zorginstelling
Het geven van een klinische les in een zorg- of verpleeginstelling levert 2 accreditatiepunten op. Tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten kunnen voor de bewijslast van de gegeven les(sen) een certificaat t.b.v. het KRM/ KRT/KRTA van het Ivoren Kruis gebruiken. Download en print een certificaat per gegeven les en laat de verantwoordelijke bij de zorginstelling het certificaat paraferen.

De PE-punten kunnen worden aangevraagd in PE-Online.

Ook de deelnemende Verpleegkundigen en Verzorgenden komen in aanmerking voor PE-punten: er zijn 3 punten door het Kwaliteitsregister V&V toegekend. Het Ivoren Kruis verwerkt de PE-punten op basis van een presentielijst die door de cursusleider moet worden gecontroleerd en ondertekend. Een model-presentielijst kunt u hier downloaden. De presentielijst moet uiterlijk 14 dagen na het plaatsvinden van de klinische les door Ivoren Kruis zijn ontvangen.

Accreditatie E-learning
Mondhygiënisten en tandartsen ontvangen voor het met goed gevolg afronden van de e-learning een certificaat en 2 accreditatiepunten (KRM/KRT). Deze punten worden door Ivoren Kruis aangevraagd.

 

 


Dit project is een initiatief van


logo ivoren kruis


en is mede mogelijk gemaakt door  

Vrienden Loterij         sl banner       

t   f

 
 
Mondzorgverlener             Instelling             Partners             FAQ             Disclaimer            Contact

afbeelding certificaat klinische les odmg

Houd de mond gezond
mondzorgverlener tab